CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 5. syyskuuta 2008

Viikko taas takana

Tänään olikin jotenkin aktiivinen päivä. Heräsin aamulla normaalisti seitsemän aikoihin herättämään Säteen. Sami herää aina samaan aikaan, mutta mun homma on hoitaa Säde koulukuntoon, että voivat yhtä matkaa lähteä n. 7:40. Aika kivasti Säde on aamuisin herännyt ja ehtii hienosti aamupesun ja aamupalan jälkeen lueskella vielä.


Ayi tuli kahdeksan aikoihin ja yhdeksän aikoihin lähti tyttöjen kanssa kohti kauppaa, tytöt lähti polkupyörällä, fillarointi sujuukin jo tosi hyvin, apupyörien kanssa tosin vielä, eikä ole kiirettä niitä pois ottaakaan.

Mä join aamukahvini ihanasta eilen ostamastani mukista, Starbucks myy kausimukeja ja nyt oli myynnissä ihana Moon cake festivaalin kunniaksi tehty muki, pakko oli pois ostaa yksi niitä. Koitin latailla kuvia vuodatukseen, mutta ei vaan onnistunut. Puoli kymmenen aikoihin lähdin kohti kaupunkia treffaamaan melko tuoretta Hangzhoun leidiä. Kävimme kirjakaupassa, mistä löysin Säteelle pari kivaa kirjaa, niissä on malleja, kuinka piirretään vaikka merenneitoja ja lisäksi on tarroja, mitkä sopivat noihin kuviin, vaikka merenneidon pyrstöjä. Kirjoja oli useampaa eri aihetta, ostin muutaman ja ensi viikolla menen varmaan ostamaan loputkin. Tekstit kiinaksi, mutta eipä niitä tarvitse, hintaa noilla ihanuuksilla oli 1.4 euroa. Löysin myös itselleni joulukirjan :-) Vintage Christmas Crafts maksoi 9.1 euroa ja viikon päästä sitä ei välttämättä enää ole, joten oli pakko sekin ostaa pois nyt :-D

Kirjakaupan jälkeen menimme Jamaica Coffee shoppiin kahville/lounaalle ja taas oli maistuvaa kahvia ja leipiä. Vielä pikaisesti Carreen ja kohti kotia.

Säteelle tuli koulusta suoraan kylään Hollannista kotoisin olevan Teun. Ovat olleet Säteen kanssa samalla luokalla jo muutaman vuoden ja ovat muuttamassa pois ilmeisesti vuoden lopussa. Mukava tyttö ja hauskaa heillä oli!

Viikonlopuksikin on ohjelmaa tiedossa. Huomenna tulee ayi aamusta ja lähdemme Samin kanssa ostamaan lippuja Linkin Parkin Shanghain keikalle, keikka on lokakuussa ja sopivasti sunnuntai-iltana, voi Sami lähteä aamujunalla töihin. Käydään varmaan huomenna jossain lounaalla/kahvilla ja pikaisesti kaupassa, iltapäivästä ehkä uimaan. Sunnuntaina tulee auto aamusta hakemaan ja menemme talleille, Säteen eka ratsastustunti kesän jälkeen, on kyllä luvattu sadetta ja ukkostakin, joten tuo säävarauksella. Iltapäivällä Sami menee koululle pelaamaan sählyä ja meillä on tyttöjen kanssa treffit erään pienen tytön ja hänen äitinsä kanssa koululla, ehkä päästään pallomereen!

Ensi viikko onkin Varpun ja Vuokon viimeinen kotiviikko. Seuraavalla viikolla aloittavat ihan lähelle avattavassa päiväkodissa. Siellä ei varsinaisesti ole ryhmiä noin isoille, mutta ottavat meidän blondit tytöt sinne pienempien kaveriksi. Emme vielä tiedä, että ovatko tytöt siellä 3pv/vk, kuten aiemmin vai alkaisivatko olemaan joka päivä aamupäivän, sillä pienemmät nukkuvat varmasti päiväunet ja niitä nuo eivät tarvitse. Tuo huvi oli halpaa, lukukausi maksoi 310e/lapsi ja kestää siis jouluun saakka!


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!11 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Hauskaa miten asiat yhdistää ihmisiä (tai nimen omaan suomalaisia) eri puolilla maailmaa... Me odoteltiin täällä monta vuotta Linkin Parkin näkemistä ja se onnistui viimein männä kesänä Provinssirockissa. Oli kyllä suositeltava kokemus! :)

Satu Kiinasta kirjoitti...

mia, mä kävin viimeksi marraskuun alussa Shanghaissa bändiä kuuntelemassa ja hyvä oli, yllätys olikin suuri, kun tulevat näin pian uudestaan! Lippujen osto ei nyt kuitenkaan onnistunut, mutta jospa ensi viikolla...

Nina kirjoitti...

Pessimistinä en taida vielä vaihtaa tätä osoitetta linkkilistaani. Jotenkin vaan tuntuu, ettei tätä "onnea" kauaa kestä...

Satu Kiinasta kirjoitti...

Nina, mä muutin tän nyt blogilistalle, en ole varma vuodatukseen palaamisesta, jos tämä vaan toimii. Meillä on nyt nettiyhteys Suomen suuntaan heikossa jamassa jostain syystä. Tvkaista menee onneksi jotain muita reittejä, se toimii hienosti ja nopeasti!

jaanuska kirjoitti...

Tämä blogspot kuulostaa kyllä mukavan toimivalta vuodatuksen hitauteen verrattuna. Tai joinakin päivinähän se ei toimi ollenkaan. Tuo tvkaista toimii kyllä ja olit oikeassa kun silloin aikanaan sitä Satu mainostit, se on aika mukava juttu näin ulkosuomalaiselle!

Nuo likkojen korvikset on kyllä aika makeat, ihan kuin kasaribileistämme..;) Ostin muuten kengät ja varmistin että niissä on se oikea prinsessakorko; kopisee...:)

Anu kirjoitti...

Kivat korvikset tytöillä! Tuon edellisen bloggauksen kuvat olivat kuin suoraan Malesiasta. Täälläkin roskat viskataan mihin sattuu. Niin kaunista ja niin rumaa aivan vierekkäin täälläkin. Mukavaa viikkoa.

Satu Kiinasta kirjoitti...

Jaanuska, meillä ei nyt toimi netti Suomen suuntaan mihinkään osoitteeseen kunnolla, muualle onneksi ja onneksi tuo tvkaistakin tulee jotain muita teitä. Joten taidan jäädä tänne blogspotiin jatkossakin. Nuo korvikset saatiin synttäreiltä, niitä pimeässä loistavia, en tiennyt, että ne on ihan korvikset, muutenhan meidän perheen tytöillä olisi tuollaiset olleet kasaribileissä! Tytöt olisi varmasti kadeja sun kengistä :-D

Anu, täällähän kadut on siistit, kun niitä roskien kerääjiä on paljon, katuja ja teitä lakaistaan paljon ja vesiauto putsaa pölyt isoilta teiltä. Vähän sivummalla on kuitenkin selkeästi tapana heittää roskat talon taakse tai aidan toiselle puolelle. Mukavaa viikkoa myös Malesiaan!

Hanna kirjoitti...

Voi että tulee ihan ikävä Shanghain aikojen aktiivista sosiaalista elämää :-( Täällä Suomessa kun elo on tällä hetkellä aika yksinäistä; mies kun yrittää saada taloa valmiiksi ja minä hoidan kodin ja lapset.

Meidän Varpulta teidän Varpulle terkut =)

sennie kirjoitti...

Pysy täällä vaan, bloggerista saa nää kommentit tilattua posteihin :-) Ja toimii useammin kuin vuodatus lukijalla myös.. Eli laitan kirjanmerkkeihini, ja jos sopii, niin linkkeihin myös?!

Satu Kiinasta kirjoitti...

Hanna, mä en kyllä vietä täällä yleensä kauhean sosiaalista elämää, saattaa mennä viikko etten tapaa juuri ketään, joskus on sitten treffit useampana päivänä. Onneksi on mahdollisuus valita itse! Varpulle terkkuja :-)

Sennie, kyllähän tämä monella tapaa on käyttäjä- ja lukijaystävällisempi. Olisi toki kiva suosia suomalaista, mutta aina ei voi. Laita vaan linkkeihin!

Satu Kiinasta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.