CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 18. syyskuuta 2008

Tekstiilikaksoset

Ostan yleensä Varpulle ja Vuokolle toisiinsa sopivia vaatteita eli vaikka kaksi samanlaista, mutta eriväristä paitaa. Välillä ostan ihan samanlaisia, jos on tosi kivoja, mutta pyrin pitämään niitä eri aikaan. Täällä kun näkee kaksosia, niin ovat yleensä hiuksia myöten aivan identtisiä ja ayikin tykkää selkeästi laittaa samanlaiset vaatteet tytöille. Tässä ulos lähdössä:
Suomalaiskampaajamme Ansku leikkasi viime viikolla tyttöjen hiukset, kiitos taas! Vuokko haluaa pitkät, joten häneltä napsaistiin vaan hieman latvoista, Varpu halusi pienet hiukset ja niinpä tehtiin pitkähkö polkka. Nyt näyttää taas siistiltä ja nätiltä!

Säteen koulussa on tänään Crazy hair day ja tyttö lähti kouluun tämän näköisenä:


Hieman harmittaa etten ehtinyt pyörittää lankaa myös takana olevien lettien ympärille, mutta emme jaksaneet alkaa tuon takia heräämään aikaisemmin ja siksi aikapula. Aika hauskat kuitenkin tuli ja helppo tehdä!

Pakko laittaa kuva ristipistotyöstä, jonka aloitin muutama viikko sitten. Aika harvakseeltaan olen tätä tehnyt, mutta eka hiirulainen on nyt valmis! Työhön tulee seitsemän hiirtä ja hiirulaisten päälle tulee viikonpäivät englanniksi. Tässä hyvä alku:Kahvimuki on kuvassa siksi etten jaksanut tehdä siitä omaa kuvaa. En ole mikään vaaleanpunaisen ystävä, mutta tuo oli Starbucksista ostettava! Oli heidän Kuujuhla-muki. Olen usein ihaillut Starbucksin mukeja, mutta jättänyt ostamatta ajatellen, että sitten kaikki mukit olisivat erilaisia. Nyt ajattelin kuitenkin, että jatkossa ostan ne ihanat mukit pois sieltä, eihän se haittaa, jos mukit ovat eri paria, jos ne ovat kaikki ihania ja kauniita! Nyt vaan harmittelen niitä kaikkia mukeja, jotka olen jättänyt 3 vuoden aikana ostamatta... 

Nyt suihkuun ja aamukahvit, jos vaihteeksi keittelisi mutteripannulla capuccinot, pannumme pitää palohälyttimen kaltaista ääntä, mutta kahvi on kyllä hyvää! Myöhemmin aamupäivällä menen koululle palaveeraamaan Passport clubin tiimoilta, se hupi alkaa ensi viikolla.

Hauskaa torstaita kaikille, kohta on viikonloppu!


7 kommenttia:

sennie kirjoitti...

Mahtava tukka Säteellä! Meidänkin koulussa on kerran vuodessa crazy hair day, ja kyllä se on hauskaa :-D
V&V ovat suloiset! Meidän monikot oli vauvana usein samoissa vaatteissa, mutta vanhempana minäkin tykkään ostaa samantapaista mutta eriväristä jne. Helpompikin niin! Uimapuvut tosin ovat aina niin samat kuin mahdollista että pystyn helpommin laskemaan päitä :-D
Ja ihana tuo muki!!! Meillä on yksi hylly täynnä Starbucksin isoja kahvimukeja, mutta tuollaista en ole täällä nähnyt :)

Kaisa kirjoitti...

Kuppi on äärimmäisen tyylikäs, hyvä valinta! Mä olen itsekin joskus miettinyt, että olisi hauskaa, jos kaikki kupit olisivat erilaisia tai ainakin melkein kaikki. Ikinä en ole siihen kuitenkaan pystynyt, tämä pedanttius estää sen(kin) ilon elämästä. :D

Terv.
12 Franckin Teema-kuppia tiskikaapissa...

Satu Kiinasta kirjoitti...

Sennie, tuo taisi olla jotain kiinamallistoa, kun oli erityisesti tuota kuujuhlaa varten tehty. Mulla on 5 Starbucksin kaupunkimukia, sellaisia isoja, missä kaupungin nimi, esim. Hangzhou ja HongKong, ne on ihan hauskoja muistoja, harmi vaan etten mm. Pekingistä sellaista löytänyt.

Kaisa, Teemaa löytyy täältäkin, eri väreinä sentään :-) Toi kymmenen erilaista mukia pöydällä on vielä enemmänkin haave, olisi ihana olla niin rento, että voisi laittaa kaikki eri paria ettei kaiken tarvitsisi mätsätä keskenään. En oo ihan varma, että oonko sellainen, mutta mä ehkä haluan pyrkiä siihen suuntaan. Tänään kyllä mietin taas Starbucksissa, että ehkä voisin ostaa aina kaksi samanlaista mukia?

Hanna Riksusta kirjoitti...

Onpa tytöillä hyvin hallussa kiinalainen poseeraustyyli, kun näyttävät V-merkkiä yhdessä kuvista =)

Mua ottaa kanssa päähän kaikki ostamatta jääneet Starbucksin kaupunki-mukit...

Satu Kiinasta kirjoitti...

hanna, toi käsimerkki tulee jo ihan selkärangasta, ei tarvii edes pyytää :-)

minna kirjoitti...

Tänään taitaa olla Varpun nimipäivä, joten onnea hänelle:)

Satu Kiinasta kirjoitti...

minna, niinpä näkyy olevankin, kiitos tiedosta! Ja tietysti kiitos onnitteluista :-)