CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 31. tammikuuta 2009

Aurinkoista lauantaita!

Loma on mennyt vauhdilla eteenpäin, mutta vielä on onneksi monta päivää jäljellä! Tämä on ollut kyllä todellinen lepoloma, Tokiossa tuli oltua liikenteessä aamusta iltaan, täällä ollaan melkeimpä vaan rannalla, uidaan, tehdään hiekkalinnoja, pötkötellään kirjan kanssa, syödään, juodaan naapurikahvilan mutteripannukahvia (NAM!), syödään, nukutaan, juodaan tuorepuristettuja mehuja, uidaan, syödään, nukutaan... IHANAA!

Lähettäjä Boracay 2009


Eilen käytiin veneretkellä, veneen pohja oli lasia ja näimme hienosti kaloja lasin läpi. Kovin onnistuneita kuvia niistä ei saanut, mutta kivaa oli!

Lähettäjä Boracay 2009


Lähettäjä Boracay 2009


Tuon meritähden laivan henkilökunta sukelsi pohjasta katsottavaksi ja tiputti onneksi lopuksi takaisin melkein samaan paikkaan.

Kauniita maisemia.

Lähettäjä Boracay 2009


Meidän parvekkeen reunalla on kukkia ja niistä on ollut ihan pakko ottaa kuvia.

Lähettäjä Boracay 2009


Lähettäjä Boracay 2009


Lähettäjä Boracay 2009


Lähettäjä Boracay 2009


Tänään oli aamulla kovin synkkä taivas, lämmintä kuitenkin. Pienen hetken ripsi vettä ja sitten se loppui ja aurinkokin alkoi taas pilkistämään.

Lähettäjä Boracay 2009


Säde on ollut tänään hieman uupunut, ei uinut aamulla ollenkaan, nukkui aurinkotuolissa varjon alla. Käsissä on kamalasti paukamia, en tiedä, onko hyttysten vai jonkun muun ötökän, meillä muille ei ole mitään. Säteellä on sen verran herkkä iho, että tosi herkästi tulee paukamia ja millään eivät meinaa parantua. Annoin varmuuden vuoksi hänelle äsken allergialääkkeen ja levitin paukamille Bepanthenia, taidan kokeilla kohta Etonoa, jos se vaikka auttaisi. Kuumetta ei onneksi ole, joten tuo uupumus saattoi olla ihan vaan univelkaa, päivät touhutaan kovasti, iltaisin suht ajoissa nukkumaan, mutta aamulla lapset heräävät melko aikaisin katselemaan telkkaria, täällä kun näkyy Disneyn kanava :-)

Sami on nyt hieronnassa tuossa rannalla vähän matkan päässä, lapset katselee telkkaria ja mä latasin kuvat koneelle, on niitä tullut otettuakin! Söimme vain hedelmiä tänään lounaaksi, niin on sitten isompi nälkä illalla, vielä mennään uimaan ennen ruokaa ja kaupassa pitää käydä täydentämässä jääkaappia, vettä ja limpsaa ja taitaa tänään olla karkkipäiväkin...

Mukavaa viikonloppua!

20 kommenttia:

Miitulainen kirjoitti...

Sykähdyttäviä kauniita postikorttikuvia teidän lomalta. huokaus. Kunhan palaat kotiin niin etsippä haaste itsellesi mun blogista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia =)) Melkein käy kateeksi... ;) Säteen paukamiin voi kokeilla myös 1% kortisonivoidetta, jos ei muuten ala hellittämään. Jos sellaista sattuu olemaan käden ulottuvilla. Ja allergialäkettä vaan kuurina, niin helpottaa oloa.

Nina kirjoitti...

Montako päivää teillä on vielä jäljellä? Meillä on huomenna viimeinen päivä! Maanantaina paluu hyytävään Hangzhouhun...

Mukavaa loman jatkoa :-)

Sisko ja sen Veli ja koira nimeltä Mauri kirjoitti...

Aivan ihanan näköistä! Nauttikaahan lämmöstä, täällä Lahdessa oli tänä aamuna -20 astetta ja taitaapi olla nytkin....

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on aivan ihana lomapaikka. Tuolla varmaan arjen huolet jää mielestä ja nauttii täysillä vaan elosta ja olemisesta. Ihanaa kun jaksat postata meillekin tänne pakkasen keskelle näitä kuvia. Helsingissä nyt -16.

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta nayttaa, ja samanlainen tunnelma on kuin taallakin. Ei kiiretta..;)
Toivottavasti Sateenkin olo on jo kohentunut.:)

Hyvaa lomanjatkoa teille!

Mrsme kirjoitti...

Miitulainen, osallistun!

Piia H, mulla ei ole nyt kortisonivoidetta täällä mukana, en jotenkin muistanut varautua siihen, että Säde saa noita paukamia niin helposti. Tuota allergialääkettä on kyllä koko paketti, voisin kokeilla, että miten auttaa kuuriluontoinen syöminen.

Nina, me lähdetään pois keskiviikkona kuuden aikoihin aamulla, joten muutama kokonainen päivä on vielä jäljellä, ihanaa!

Sisko ja sen veli, ei kyllä nyt käy pakkaset kateeksi vaikka niitä on Hangzhoussa välillä kaivannutkin, sellaisia kunnon talvikelejä siis. Nyt nautitaan kyllä lämmöstä ihan satasella!

Savisuti, siellähän on ihan kunnon talvi! Eipä täällä tosiaan hirveesti jaksa mitään murehtia, päänvaivaa aiheuttaa korkeintaan se, että missä tänään syödään :-)

Jaanuska, on lomalla vaan ihanaa! Säde on ok, paukamia käsissä, mutta Säteellä ei onneksi paukamat yleensä kutise, ne ei vaan meinaa lähteä pois ja jossain vaiheessa alkaa niitä repimään ja kestää vielä kauemmin ennen kuin lähtevät pois...

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen käynyt aina sillon tällön aiemminkin lukemassa blogiasi, mutta eipä juurikaan tule kommentoitua. Kivasti kirjoitat!

Näyttää ihanalta lomapaikalta! Kiva, kun hotellihuoneessa on tilaa. Mites mahtuu nukkumaan, onko useampi makkari? Voisitko laittaa hotellin tiedot tänne? Taidanpa nimittäin tietää, minne meidän perhe menee ensi lokakuun lomalla... ;-)

Shanghaissa on jo ollut muutamia kauniin aurinkoisia päiviä, joskin melkoisen kylmää on vieläkin... Kevättä kohden kuitenkin mennään :-)

Katri kirjoitti...

Kitos ihanista postikorteista ja kuvista! Taas on päässyt mukanasi mukavalle nojatuolimatkalle. Vaan eipä se vedä mitenkään vertoja oikealle matkalla *huokaus* Nauttikaa myös loppulomasta!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut matkakuume jo jonkin aikaa, mutta nyt se on kyllä jo paha. Tahtoisin sinne! Terkkuja kaikille meiltä kaikilta!

P.S. Manu oppi synttäreiden kunniaksi seisomaan tuetta ja ottamaan YHDEN askeleen :-)

Sennie kirjoitti...

Ihania kuvia, lomanne näyttää täydelliseltä!!! Toivottavasti Säteen paukamatkin menevät pian pois.
Meillähän ollaan välillä oltu huolestuneita Saaran uupumisesta, mutta vaikka testejäkin tehty niin mitään ei ole selvinnyt. Oikeasti uskon että tyttö vaan väsyy helpommin tiukkaan tahtiin. Nyt on onneksi taas jaksanut paremmin.
Nauttikaa loppulomastanne!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Ihanan näköinen lomaparatiisi!

Ettei olisi ns.aurinkoihottumaa? Minulla puhkesi ko.vaiva suunnilleen saman ikäisenä. Minulle paukamat tulivat aluksi rintakehään ja käsiin. Nyttemmin lapsen jälkeen ihan koko kroppaan. Kutisevat ihan kamalasti ja lähtevät pois noin 1vko loman jälkeen. Kannattaa googlata "aurinkoihottuma". Siihen ei oikeastaan auta minulla muu kuin auringon välttäminen ja BAPA Free aurinkorasvat.

T:vakkari lukijasi Hyvinkäältä

Mrsme kirjoitti...

Saija, mä voin vaikka sitten kotosalla laittaa tiedot tänne. Mikään viiden tähden luksus tämä ei ole ja esim. kylppärissä kulkee muurahaisten polku, mutta me ollaan oltu tosi tyytyväisiä, vaikka tykkään kyllä niistä viihden tähden hotelleistakin :-) Iso plussa on toi ihan lähellä oleva ranta, jossa on rantatuoleja hotellin asukkaille. Tässä on muutama tällainen kahden huoneen sviitti ja sitten pienempiä bungaloveja.

Katri, kiva, että olet pitänyt kuvista!

Päivi, olisi pitänyt tehdä treffit tänne :-) Voi että, Manustahan on tullut ihan iso poika :-( No kohta on kesä ja nähdään taas!

Sennie, Säde oli pienempänä usein aika väsynyt ja mä kanssa sillon mietin, että mistä johtuu, että onko jotain erityistä syytä siihen. Musta tuntuu, että hänellä auttoi paljon nielurisojen leikkaus, sen jälkeen nukkui paremmin ja söi paremmin ja sitä kautta jaksoi paremmin. Ne kun loppuaikana vaivasi todella paljon, olivat niin suurentuneet. Nykyään on suht pirteä tyttö yleensä, vaatii kunnon yöunet, mutta ei nuku yleensä koskaan päikkäreitä. Joko teillä on muuten lomakohde päätetty?

Vakkarilukija Hyvinkäältä, hmm, onpas salaperäistä :-) Mä olen aina ajatellut, että aurinkoihottuma olisi sellaista pientä paukamaa, ei hyttyspaukaman oloista? Säteellä on hyttyspaukaman oloista, toisessa kädessä on vähemmän ja toisessa enemmän. Hänelle tulee yleensä herkästi paukamia, viime kesänä leirillä pisti ilmeisesti paarma ja koko käsi turposi ja oli ihan tulikuuma kunnes allergialääke ja hydrokortisoni auttoi. Mutta hyvä pitää tuo aurinkoihottumakin mielessä. Terkkuja sinne Hyvinkäälle!

Nina kirjoitti...

Voi rähmä, täällä sitä ollaan jo sateisessa, harmaassa Hangzhoussa.
Nauttikaa te oikein urakalla vielä viimeisistä hetkistä! Kyllä lomalla on (siis oli...) ihanaa. Aah...

Sennie kirjoitti...

Kiitti tuosta kitarisavinkistä, pitää pitää mielessä Saaran kohdalla!
Meillä on ihan hakusessa lomat edelleen.. Mutta talviloma ollaan päätetty viettää pohjoisessa moottorikelkkaillen koko perheen voimin. Mä hartaasti toivon että päästäis pienelle virkistyslomalle ilman lapsia jonnekin lämpimään paikkaan edes 3-4 päiväksi, ja Suomeen sitten koko porukalla kesällä. Mutta saa nähdä :) Ei me olla edes varattu hotellia talvilomaakaan varten :-D
Nauttikaa!!! (Niin kuin pitäisi muka muistuttaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Wau mitä kuvia.Todella kaunista siellä.Ja on sulla hyvä kamerakin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moi vielä,

Siitä aurinkoihottumasta vielä että on juu tosiaan semmoista pientä paukamaa mutta voi olla myös isoja vesikellon tapaisia tms.paukamia. Isälleni tulee juuri noita isoja paukamia ja minulle sitä laikukasta pientä kutiavaa syhryä tms.

T:vakkari lukija Hyvinkäältä (ei tunneta by the way :) )

krista kirjoitti...

Ihanaa lomatunnelmaa! Terveisiä lumisesta Medridista

Susanne kirjoitti...

Kiva kun tulit blogiini. Minä sieltä riensin tänne katsomaan ja voi miten ihaniin maisemiin pääsinkään:)
Tuollaiseen paikkaan juuri nyt tekee mieli täältä pilvisestä Suomesta. Tänään on satanut vettä ja räntää.
Minä jatkan tutustumista blogiisi.

Nautinnollista lomanjatkoa teille!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan kuin maan päällinen paratiisi :D Kyllä oiskin kiva lomailla taas vaihteeksi...