CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Sisar-ei-niin-kovin-hento-valkoinen ilmoittautuu

Meillä on sunnuntaista asti ollut pieni potilas. Ei kovin kipeä, mutta juuri sen verran lämpöä ettei kouluun pysty menemään. Varpulla nousi sunnuntaina kuume ja siitä asti on ollut 37-38, ei sen enempää. Eilen ilmestyi suun yläpuolella pari näppyä, yön aikana poskeen muutama lisää. Sunnuntaina vähän valitti, että suu on kipeä, joten kai sillä on sitten enterorokko, oireet ainakin täsmää täydellisesti! Sehän kiersi meidän jo pari vuotta sitten, Varpu ohitti taudin silloin parilla näpyllä, Vuokkohan ei moneen päivään syönyt juuri mitään, kun suu oli niin kipeä.Meillä on nukuttu hieman pitempään, tänään Varpu nukkui 9:45 asti oltuaan ensin hetken hereillä kahdeksan aikoihin. Enpä muista, että koska Varpu olisi viimeksi noin myöhään nukkunut!!! Olohuoneen lattialle on tehty mukava paikka, missä pötkötellä ja katsella elokuvia, niitä onneksi riittää! Maanantaina ihmetteli melko usein, että tuleeko Vuokko kohta, joko ayi tulee? Mutta nyt ei enää kysele, nauttii vaan äidin jakamattomasta huomiosta, sillä sitä ei kyllä juuri koskaan ole saanut! Tytöt on viimeksi olleet muutaman päivän erossa viime kesänä, kun Sami käytti Varpua Shanghaissa sairaalassa, kun Vuokko puhkoi sen tärykalvon. Edelleen Vuokko muistelee, kun oli äidin kanssa kahdestaan Xihulla kahvilassa :-) Joo, ehkä pitäisi tehdä useimmin, ei vaan silloin, kun joku on sairas!

Vuokko on nyt sitten ollut yksin koulussa tämän viikon. Vähän on aamuisin arastellut sinne menoa, mutta opettajan mukaan päivät ovat menneet hyvin. Olen leikkinyt aika paljon viime viikolla aloittaneen uuden pojan kanssa ja välillä tietysti naapuriluokan suomityttöjen kanssa. Tietotekniikan opettaja oli laittanut istumaan Varpun paikalle, vaikka tytöillä on hupparit, missä on takana nimi, tästä Vuokko oli hieman katkera :-)

Loma lähestyy kovaa vauhtia, vaikka ei yhtään tunnu siltä. 3 yötä enää kotona ja sitten pitäisi lähteä reissuun! Täytyy nyt vaan toivoa, että tästä ei enempää sairastuta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi kenkku! Mut toisaalta, ihana varmaan olla kaksin äidin kanssa kun ei tuon kipeämpi ole...
Mites teillä nukkekodin kanssa? MUistaakseni tytöt saivat sellaisen?? Oletteko löytäneet sieltä taloon minihuonekaluja? (aika varmasti)

Satu kirjoitti...

Anja, selkeästi on nautittu äidin seurasta ja äitikin on nauttinut, on se ihan eri juttu näemmä, jos kotona on yksi 4v kun että on kaksi :-)

Nukkekodilla ei ole nyt leikitty niin paljon, kun siirsin sen pois olohuoneesta, eihän nuo vielä oikein omassa huoneessa "yksin" viihdy. Mutta jonkin verran kuitenkin. Tuossa oli kaikki huonekalut mukana, astioita ja hieman rumahkot nuket, onneksi, sillä tuo oli ainut nukkekoti, minkä löysin, eikä täältä mitään huonekalujakaan mistään olisi löytynyt. Kaikki on vaan ihan puunvärisiä ja käsittelemättömiä, joten mulla olisi siinä vähän puuhaa, kun tekisin pientä pintaremottia :-) Ja nätimmät nuket pitäisi koittaa jostain löytää!

Harri kirjoitti...

Terveisiä täältä koti-Suomesta Espoosta! Täällä Helenalla on myös entero-rokko! Kuumetta 39 jo toista päivää, ja suu kipeä. Äidilläkin ehkä sama tauti.

Pikaista paranemista kaikille! Lunta maassa, ja pysyy tällä kertaa, sanoi Helena (ja meteorologi). Uudet sukset odottamassa.

t. Harri & Leea & Helena

sennie kirjoitti...

Pikaista paranemista potilaalle!

Ja oikein hyvää kiinalaista uutta vuotta!