CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Vielä muutama lomakuva

Kotona ollaan oltu jo viikko, joten aika laittaa vielä viimeiset lomakuvat tänne. Voisin ehkä vielä tehdä tuosta meidän hotellista jonkinlaisen arvostelun, sillä sitä voin kyllä suositella kaikille lämpimästi! Mikään viiden tähden luksus se ei ollut, oli sisällä muurahaisia, alla oleva ravintola aiheutti jonkin verran meteliä olohuoneeseen ym., mutta palvelu oli hyvää, makuuhuoneen sijainti rauhallinen, hyvä ranta, hyvät aamupalat ym., joten tulossa on!

Kävimme viimeisenä päivänä laittamassa tytöille hienot "tatuoinnit", tässä Varpun ja Vuokon:

Tässä viimeisen illan auringonlaskusta:Tytöille laitettiin myös lettejä:Vikana aamuna lähdimme jo 6:15 hotellista kohti satamaa ja tällä kyydillä menimme mantereelle:Tässä pientä energianpurkausta Hong Kongin kentällä:

Ja tuli välillä unikin :-)Tänään olemme saaneet nauttia kauniista kevätsäästä, hupparin kanssa tuli ihan kuuma ulkona, ikävää vaan, että ensi viikolle on luvattu huomattavasti viileämpää, mutta tästä se kevät kuitenkin alkaa vähitellen, vaikka tulisi luntakin, niin tulee niitä aurinkoisia ja lämpimiäkin päiviä, koko ajan enemmän ja enemmän!

13 kommenttia:

Raija kirjoitti...

Ihania kuvia, suloiset lapset. Kyllä te vietätte ihanaa elämää. *Huokaus*

Satu kirjoitti...

Raija, kiitos! On meidän elämä ihan ihanaa, mutta toki täällä elossa on ne varjopuolensakin. Läheiset ihmiset kaukana, ei kunnollista sairaanhoitoa, jos tulee jotain äkillistä lääkärintarvetta, ei voi aina olla varma, että ruoka, jota syödään on turvallista ym., eli ei ole ihan pelkkää nautintoa, vaikka mielettömän paljon hienoja juttuja täällä onkin!

Nina kirjoitti...

Hienoja kuvia taas! Varsinkin noi auringon laskut... Oih...
Ja nyt kun pääsin tänne; Olen Haastanut sut meemiin :-)

ekku kirjoitti...

Kylläpä tytöt sai hienot"tatuoinnit" ja aivan uskomattoman hieno auringonlasku kuva

Heli kirjoitti...

Ihan mieletön tuo auringonlasku! Laitapa sen hotellin tiedot tulemaan sähköpostiini, kiitos!

Kati kirjoitti...

Tuonne kun pääsisi.... sitä ihmettä odotellessa, me ollaan jumituttu Hangzhouhun selvästi :-p

Yaelian kirjoitti...

Kauniita kuvia, värit varsinkin aivan ihania lomakuvissanne.

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä vaan täältä valkoisten lumihankien ja niille auringon hohtavien säteiden sokaisemalta pakkasen puremalta lapin eläjältä :D Tosin tänään ei ole varmaa, alkaako aurinko paistamaan, parina päivänä on jo ollut niin kirkasta auringon näyttäytyessä, ettei ulkona näe ilman aurinkolaseja mitään! Lunta satoi maahan vasta noin reilu viikko sitten. Hieman erilaista kuin siellä. Kevätkelit ovat täälläkin kohta parhaimmillaan ja hiihtoreissuja voi suunnitella joen jäälle :D

Allu kirjoitti...

Hei, tämä on täysin off topic, mutta voisitko sanoa, miten Shanghaista pääsee Hangzhouhin yleisillä kulkuneuvoilla. Lähdemme pääsiäisenä Shanghaihin ja tarkoitus olisi mennä myös Hangzhouhun. Miten sinne on paras mennä ja miten paljon aikaa kannattaa varata paikkojen katselemiseen? Olisi kiva kuulla. Kiitos etukäteen!

Satu kirjoitti...

Nina, vastaan jossain vaiheessa, mulla on huono tapa unohtaa aina meemit...

ekku, kiitos kommentista!

Heli, laitan sulle linkin hotellin sivuille!

Kati, no vielä te ehditte, nyt vaan vaikka syksyn lomaa miettimään, kannattaa varata lennot ihan ajoissa!

Yaelian, tuolla oli jotenkin niin kirkasta ja kaunista joka puolella, ei ongelmia ettei olisi ollut riittävästi valoa.

Anja, aika ihanalta kuulostaa sunkin sää siellä! Täällä on nyt meidän mittarissa varjossa +25 astetta ja maanantaiksi lupaa lumen tapaista! Vaihtelevaa on tämä kevät!

Allu, Shanghaista pääsee Hangzhouhun hienosti junalla! Nopeat junat lähtevät eteläiseltä rautatieasemalta ja matkaa kestää alle 1.5 tuntia, maksaa n. 5e/suunta ja junat ovat todella siistejä! Kyllähän täällä menee vaikka useampi päiväkin, mutta jos haluaa vain tutustua järveen ja esim. käydä Wushan hill:llä ja History Streetillä, niin päiväreissullakin ehtii. Jos haluat tarkempia tietoja ja vinkkejä, niin voi laittaa mulle sähköpostiakin kotirouva @ gmail.com ja välit pois.

Seija Rosesta kirjoitti...

Hei, Satu sinulla on aina niin hyviä kuvia täällä blogissa! Tutun näköisiä paikkoja ja Boracay on ihana paikka lomailla, mutta kannattaa harkita meneekö sinne esim. jouluna?:( Ihan vain Katille ja Helille vinkkinä, että harkitkaa ajankohtaa milloin menette.

Satu kirjoitti...

Seija, kiitos! Koskas ehdit meille kahville?!

Joo, varmaan tuolla pahimmillaan voi olla kovakin tungos. Nyt kiinalaisen uuden vuoden aikaan Station 1 paikkeilla oli meidän mielestä ihan sopivasti porukkaa, oli vilinää, mutta ei liikaa. Rauhoittui kyllä, kun tuo lomaviikko loppui.

Kaarina kirjoitti...

Ystävät ovat kuin tähtiä.
Et aina näe niitä,
mutta tiedät,
että ne ovat aina siellä...

Hyvää ystävänpäivää!