CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 16. tammikuuta 2009

Voiko kun aina ois perjantai, perjantai, perjantaiiii!

Vuoden ensimmäinen kouluviikko on takana ja hyvin meni! Varpu ja Vuokko ovat selvästi tykänneet käydä koulussa, ovat menneet sinne aamuisin mielellään ja tyytyväisiä tyttöjä olen pois hakenut. Jonkin verran ovat olleet eri ryhmissä ja leikkineet myös muiden kun toistensa kanssa. Opettaja tunnistaa tytöt tällä hetkellä hiusten pituudesta, jos heillä ei ole huppareita, missä on nimet takana.

Tänään oli koululla Assembly, missä esiintyivät kolmasluokkalaiset eli myös Säteen luokka. He esittivät runon, eräs poika luki pitkät tarinat ulkomuistista, osa luki paperista ja osa näytti kuvia tarinaan liittyen.Varpu ja Vuokko olivat myös katsomassa oman luokkansa kanssa ja nätisti siellä istuivat, tuossa ylhäällä näkyykin Vuokon päätä hieman, melko helppo on tunnistaa omat blondinsa tuolta joukosta :-)Koululta lähdin taksilla kohti keskustaa. Menin Wulin lu:lle, mutta päätinkin kävellä rantaan. Siellä oli monenlaista jumppaajaa, vähän joka nurkassa joku. Erikoisin oli vanha rouva, joka löi itseään nyrkillä takaraivoon... Takaperin kävely ei enää niin ihmetytä, vaikka onhan se kieltämättä aika hauska näky.

Toki piti kuvata myös järveä, tuolta näkyi hyvin Broken bridge ja Baochu pagoda.

Ilma oli tänään kaunis ja aurinkoinen, mutta ei kovin kirkas, mikä näkyy hyvin kuvissa. Kovin kauan ei tarvinnut järveä ihastella, kun näin tutun kahvilan, no jos totta puhutaan, niin tuo minulla oli mielessä alunperinkin! Aivan ihanalla paikalla ja mukavan oloinen sisältä, tuonne aion mennä toistekin!Istuin sisällä pöydässä, josta näkymät oli tällaiset:Ei voi kyllä moittia!

Kahvilan jälkeen kävelin pikkukujilla, siellä on jotenkin aitoa elämää! Ja jollain tavalla kovin kaunista!Kuvablogissani on muutamia tänään ottamiani kuvia ihmisiä työssään, kurkkaa sieltä, jos kiinnostaa!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille! 

11 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihania kuvia jumppaajista. Itse en koskaan tahdo kehdata napsaista. Pitäisi rohkaistua.

Satu kirjoitti...

En mäkään oikein kehtaa, vaikka toisaalta eipä meiltäkään kukaan kysele. Noi on kaikki otettu zoomilla aika kaukaa ja värikästä tätiä lukuuottamatta eivät huomanneet, hän taisi huomata, kun katsoo suoraan kameraan :-) Mulla on kyllä nyt vakaa aikomus alkaa kuvaamaan enemmän ihmisiä, koska etenkin täällä ne on vaan jotenkin niin kuvauksellisia!

Yaelian kirjoitti...

Kiva että tyttöjen eka kouluviikko sujui hyvin!

Ihania kuvia, varsinkin nuo jumppakuvat!

Ja oikein hyvää viikonloppua!

Stina kirjoitti...

Ihanaa kun kuljetit meitakin kujilla. Tosi kivoja kuvia!
Musta olisi ihana kavella tuolla puistossa ja seurailla noita jumppaajia. Levollisen nakoista.

Hienoa etta kouluviikko on sujunut hyvin!

pensastasku kirjoitti...

Kiitos matkasta puistoon. Syksyllä Pekingissä juuduimme koko päiväksi puistoon vaikka tarkoitus oli mennä kiellettyyn kaupunkiin. Siksi veikeää touhua siellä oli. Lisää Kiinan ihmeellisyyksiä odotellen. Hyvää kouluvuotta tytöille!

Kati kirjoitti...

Minä myös jotenkin aristelen ihmisten kuvaamista, en tiedä miksi... koitan näppästä kuvaa mahdollisimman huomaamatta, ehkä osin siksikin että ihmiset ovat silloin aidoimmillaan. Itse en kauheasti viihdy kuvattavana, tulisikohan tuo arkuus siitä? Onneksi on pieni pokkarikamera, jolla noita kuvia napsutellaan lähinnä kaupungilla, jos tuon järkkärin ottaisi niin sitten vasta noloksi itsensä tuntisi jotenkin, varsinkin pitkän putken kera zoomaillessaan... :-p

sennie kirjoitti...

Kiva uusi pohja ja upeita kuvia! Niin ja hienoa että tyttöjen eka kouluviikko meni niin hyvin.

Satu kirjoitti...

Yaelian, Stina, Pensastasku, Kati ja Sennie, kiitos kommenteista!

Anonyymi kirjoitti...

Erikoista tuo kiinalaisten "jumppaaminen" - voiko sitä edes siksi kutsua? Mitä olen nähnyt TV:stä joskus niin liikkeet ovat niin hitaita, että enemmän varmaan kuluu energiaa paikoillaan pysymiseen kuin itse liikkeeseen :D

TerhiK kirjoitti...

Ihania kuvia sinulla taallakin. Tarttee ottaa kahvikuppi viereen myohemmin ja lueskelen juttuja ennemmankin..;)

Satu kirjoitti...

Anja, se siinä varmaan onkin juju, että liikkeet tehdään hitaasti ja tarkasti kroppaa halliten.

TerhiK, kiitos, pitäisi saada kuvia vähän sinne toisaallekin...