CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 27. lokakuuta 2008

Formulat Shanghaissa

Kisa oli jo reilu viikko sitten ja tulokset kaikkien tiedossa, joten ei siitä sen enempää. Mä en oo varma, että tunnistinko esim. Kovalaisen Heikin autoa ollenkaan, joten se mun formulatietoudesta... Kisa oli tylsä, fiilis ei ollut niin hyvä kun edellisenä vuonna, vaikka sää suosi. En edelleenkään tajua, mitä järkeä tuossa on, mutta kuvista varmaan ilmenee, että miksi minä olin siellä! Oli kyllä mielettömän kivaa olla reissussa kahdestaan, siis ilman lapsia, niin ihania kun tytöt ovatkin, niin tekee hyvää olla välillä jossain ilman heitä! Ja kun Tokion reissu tehtiin aika lailla tyttöjen ehdoilla, niin oli kiva tehdä aikuisten reissu aikuisten ehdoilla! Kävimme molempina iltoina hyvin syömässä, perjantaina kahdestaan Blue Frogissa ja lauantaina isolla porukalla Malonesissa, mikä oli meille uusi tuttavuus, mutta menemme varmasti uudestaan!
Otin mä pari kuvaa autoistakin, tämä pöllähdys oli heti lähdön jälkeen ekassa kaarteessa, missä me istuttiin, tämän enempää niitä ei sitten ollutkaan, pöllähdyksiä siis.Kotimatkalla oli sentään vähän jännitystä mukana. Ensin kuskin ajeli jonkin matkaa ihan väärään suuntaan tai teki turhan koukkauksen, se alku meni vielä melko hitaasti ruuhkassa. Kun päästiin tien päälle, niin jossain vaiheessa kuului selkeä pamahdus ja heräsi keskustelua, että mikähän se mahtoi olla, pitäisikö pysähtyä, miksi kuski ei reagoi mitenkään, liikkuukko tää nyt vähän erilailla, täriseekö... No, jossain vaiheessa kuski kurvasi sivutielle ja päädyimme keskelle ei mitään.Osa porukasta meni ulos ja aika pian oli selvillä, että takaa oli sisempi rengas rikki, kuski huusi aikansa puhelimeen ja hetken kuluttua paikalle saapui paikallinen Team Ahma, neljä kaverusta kolmipyöräisen mopohässäkän päällä, harmi, kun ei kamera ollut vielä siinä vaiheessa kehissä, mutta tässä kuitenkin pari kuvaa:


Selkeä palkeenkieli renkaassa oli. Hommassa meni vain hetki, kun vararengas vaihdettiin tilalle ja päästiin jatkamaan matkaa. Vielä käytiin tankkaamassa ja melko lähellä Hangzhouta iski kuskille vielä nälkäkin, mutta pääasia, että päästiin turvallisesti perille!

9 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Hyviä kuvia sulla taas!

Satu Kiinasta kirjoitti...

Kiitos Tuuli :-)

Sinikka kirjoitti...

Olen suunnitellut meneväni katsomaan kisoja itsekin, mutta aina se vaan on jäänyt. Onhan meillä täällä Japanissakin omat kisat, joten ei ole edes hirveän kaukana, mutta jotain siinä vaan on, ettei saa mentyä...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ilmaisesta elämyksestä!

Niin.. blogissani on sulle jotain :D

(www.anjanneli.vuodatus.net)

jaanuska kirjoitti...

Joen toiselle puolelle heittelen haastetta! Kuinkahan omituinen sinä loppujen lopuksi oletkaan?

Jaana.

Nina kirjoitti...

Ja jotta et kehtaisi jättää haasteeseen vastaamatta, myös minä haastan sut haasteeseen omituisuuksistasi ;-)

Tarja kirjoitti...

Tosi hyvia kuvia sulla kisoista ja muutenkin! Oon lukenut sun blogia alkupaasta kun sulla oli kaksoset pienia. Itse muutin Shanghaihin 8 kk. vauvan kanssa kuukausi takaperin. Luonnollisesti mies myos muutti mukana.. =)

Satu kirjoitti...

Sinikka, sun pitää käydä joku kerta testaamassa, että minkälaista kisoissa on!

Anja, kiitos!!! Koitan laittaa eteenpäin.

Jaanuska ja Nina, mä olen kyllä harvinaisen "normaali" ihminen, mutta jos nyt oikein mietin, niin ehkä mä jotain keksin ;-)

Tarja, kiitos kommentista! Miten olet viihtynyt Shanghaissa? Jos haluat laittaa meiliä mulle, niin osoite on kotirouva @ gmail.com (poista välit).

M'man kirjoitti...

hienoa nahda Suomenlippua tuolla ihmispaljoudessa!