CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vihdoin viimeiset kuvat Tokion reissulta - lauantai

Nyt on vihdoin luvassa viimeiset kuvat Tokion reissulta! Vastahan tässä on kolme viikkoa kotiinpaluusta... 


Meillä oli lauantaina 4. lokakuuta treffit Tokiossa jo 17 vuotta asuneen Sinikan kanssa. Hän tuli noutamaan meidät hotellilta lastensa kanssa lähdimme metrolla kohti Matsuria eli jonkinlaista "kyläjuhlaa", jota vietettiin jo unohduksiin jääneen metropysäkin lähellä. Siellä tapasimme myös Sinikan anopin, joka vaikutti oikein mukavalta Japanilaiselta rouvalta, vilahtaa jossain kuvassa hieman. Mieleen tuli isot markkinat, paljon myytiin erilaista ruokaa, oli ilmapalloja, lapsille paljon juttuja, sai ostaa arpoja, onkia vedellä täytettyjä palloja, oli erilaisia yhdistyksiä, jotka jakoivat mm. pyyhekumeja, sai opetella heittämään hyrrää, pääsi istumaan poliisiautoon jne., katsokaa itse!Tässä olemme kuuntelemassa rumpuesitystä, taustalla myös Sinikka, jolle iso kiitos oppaana olosta!!! Hän näki paljon vaivaa meidän vuoksemme, vaikka emme tätä ennen ole olleet missään tekemisissä toistemme kanssa.

Tässä Säde maanjäristyssimulaattorissa.
Hymyilevä rouva Säteen takana on Sinikan anoppi, erittäin tyylikäs ja mukavanoloinen rouva.
Tässä yksi tapa ulkoiluttaa koiraa :-)Ihmisiä riitti.

Ilma suosi meitä todella tuona päivänä, aurinko paistoi ja oli kuuma! Viihdyimme tuolla useamman tunnin ja lähdimme Sinikan opastuksella kohti Toys 'r' us:ia, mistä Säde löysi itselleen jotain uusia Pokemon-juttuja. Varpu ja Vuokko nukahtivat juuri, kun pääsimme kauppaan, joten jäivät ilman leluja, mikä ei onneksi aiheuttanut isompia tunteenpurkauksia. Illastimme tutussa italialaisravintolassa Shinjukun asemalla ja jälkkäriksi ostimme ihanaa Godiva-jäätelöä...

1 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Sorry, että en ole aiemmin lukenut näitä loppuja matkajuttuja, tosi kivoja kuvia teillä on. Oisko mahdollista saada jotain niistä sähköpostiini?
Kiitos vaan teille seurasta! Oli todella kiva tavata teitä kaikkia, ja toivottvasti tapaamme uudestaan joskus lähitulevaisuudessa.
Jos minä kerkeän tulla käymään siellä Sanghaissa, ilmoittelen ajoissa. Nyt olen siis 20.11. menossa sinne Pekingiin muutamaksi päiväksi. Ja tervetuloa vaan Tokioon uudestaankin!
Paljon terveisiä tytöille! Upeaa loppuvuotta teille!
Terv. Sinikka