CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 1. marraskuuta 2008

Halloween

Uurastimme useamman viikon PAFA:n kanssa Halloween-juhlien vuoksi ja eilen ne sitten oli! Upeat juhlat, kaiken uurastamisen arvoista! Meillä oli Scary House, oli kynsienlakkausta, "tatuointeja", teltassa ennustaja, sai värittää kuvia, etsiä paloja, joista muodostuu kuva, ostaa pikkusälää, pelata pelejä ynnä muuta, paljon oli touhua. Lisäksi tarjolla oli ruokaa, pizzaa ja koulun ruokalan valmistamia juttuja. Etukäteen ostetut liput maksoivat n. 3 euroa ja sillä sai ruoan ja käydä joka paikassa, pienet ostokset oli 10 sentistä euroon.


Tältä näytti koulun edusta, Säde siellä seassa:
Tässä minä, kerrankin luonnollisen kauniina!


Ja tässä Sami, valmiina leikittämään lapsia!


Scary Housea aloimme tekemään torstaina pienten koululaisten lounaan jälkeen. Saimme melko vapaat kädet heidän ruokailutilassaan ja lopputulos oli todellakin jotain muuta! Ikävä kyllä en ottanut huoneesta "ennen" kuvaa. Tästä kokista kuitenkin, ensin hän oli ihan normaali kokki, ehkä koki jotain kamalaa ja päätyi seuraavanlaiseksi:


Kokkiparka :-(Lattian saimme näin kivan näköiseksi. Jaanuska Rosesta pyysi puutarhureista säästämään hänelle lehtiä ja niin he tekivät, kolme säkillistä saimme ja se riitti mainiosti! Peitimme ensin lattian jätesäkeillä, jotta se vähän suojaisi sitä ja siivoaminen olisi helpompaa.
Ostin Varpulle ja Vuokolle tällaiset luurankopuvut, ilman isompia tinkaamisia 5e/kpl. He eivät juhliin niitä laittaneet, mutta kotona testasivat.


Sami oli myös luurankopuvussa ja tässä vetämässä lapsille yhtä pallopeliä, kivasti saimme joitain isiä mukaan viihdyttämään!


Pienet neidit oli Tokion Disneylandistä ostetuissa simppeleissä prinsessamekoissa, nuo oli kietaisumallia ja menisi vielä Säteellekin! En kyllä usko, että nuo säilyvät ehjinä niin kovin montaa vuotta.


Veet kävivät lakkauttamassa kynsiään, se olikin ruuhkainen paikka tatuoinnin kanssa.


Ja tässä lopputulos.


Ruuhkaa oli myös värityskuvapöydässä, hyvin simppeli juttu, mutta todella suosittu!


Säde sai kunniamaininnan puvustaan ja oli siitä kovin iloinen!


Lopuksi oli arvonta, osa palkinnoista oli ostettuja, osa lahjoituksina saatu ja päävoittona taisi olla hotelliyö, ruuhka oli aikamoinen ja tämä oli mukava päätös illalle.

Aamulla oli olo kuin kankkusessa, liikaa valvomista viime viikolla ja päivät täynnä touhua. Torstaina menin koululle aamulla klo 8 Passport Clubiin, kävin puolen päivän aikoihin kahvilla kotona ja jatkoin koululla ilta kahdeksaan asti... Yhtä pitkä päivä oli eilinen. Mutta oli se kaiken vaivan arvoista. Vaikka Halloween on hyvin amerikkalainen juhla, kaupallinen, silti tärkeimmäksi jäi mulle mieleen se, että lapsilla ja aikuisillakin oli todella hauskaa! Vanhemmat olivat lasten kanssa pitämässä hauskaa, monilla opettajilla ja vanhemmilla oli Halloween-asu tai vähintään peruukki tai sarvet päässä. Sitä vaan miettii, että voisiko Suomessakin olla enemmän tällaista? Suomessa on tällaista karnivaalimeininkiä oikeastaan vaan vappuna ja sekin usein viinan voimalla eli ei niinkään koko perheen mukavaa yhdessäoloa.

Mutta se siitä, Halloween on ohi. Oli upeata, mutta upeata myös se, että se on ohi! Nyt alkaa täällä joulun odotus, vähän kerrallaan ja eräs meidän perheessä odottaa kovasti syntymäpäiväänsä, mikä on kuun lopussa, joku täyttää meillä ekaa kertaa pyöreitä vuosia!!!

Oikein mukavaa viikonloppua!


Lähettäjä 18.9.2008

3 kommenttia:

Meemu kirjoitti...

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Porvoon+itsemurhien+motiivina+ehk%C3%A4+kasvattilasten+menett%C3%A4minen/1135240613183

Tuossa tuo, mistä täällä on kyse. Kiitos kommentistasi!

jaanuska kirjoitti...

Aivan mahtavia kuvia! Itse en hoksinut paljoakaan kuvailla, kiva katsella näitä.

Satu kirjoitti...

meemu, voimia sulle, rankka juttu!

Jaanuska, sama se oli vähän täälläkin, Samilla oli kamera osan ajasta. Onneksi jotain saatiin kuvattua!