CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 11. lokakuuta 2008

Sanrio Puroland, Tokyo

Tuttavallisemmin siis kävimme moikkaamassa Hello Kittyä ja sen kavereita. Kuten kaikki muutkin välimatkat, teimme tämänkin julkisilla. Tokyon metroasemat todella tuli tutuksi ja metrokarttoja opiskeltiin ahkerasti. Itse Puroland oli mulle vähän pettymys ja jälkeenpäin ajatellen olisin voinut jättää tuon paikan väliin, lapset kyllä tykkäsi ja olihan siellä ihan kivoja juttuja, mutta jäi lähinnä sellainen olo, että kovasti kaikkea koitettiin joka paikassa myydä.


Mutta laitetaanpa kuvia, ensin vähän matkasta ja loppuun itse paikasta.

Tämä löytyi onneksi monesta paikasta ihan englanniksikin, ei tuo japani oikein taipunut :-)


Tässä aikataulu.


Tässä odotellaan junaa.
Säde löysi aika paikkansa muiden matkustajien välistä ja viihdytti itseään lukemalla.


Melkein perillä.

Sitten luvassa hieman epätarkkoja kuvia itse paikasta, mutta laitan kuitenkin muutaman:Kävimme pienelle veneajelulla, missä näimme paljon kaikkea söpöä ja oli nättiä musiikkia taustalla. Tässä on joku tyyppi drinksulla, jossain kodin oli sikarin kanssa...


Söpöä, jos tykkää.


Tuolla voisi herkempi saada söpöilystä allergisen reaktion.


Säde joutui näiden halittavaksi, en tiedä, että ketä ovat.


Tässä Cinnamon-pupu, tuoksui mukavasti kanelille, alkoi tehdä pullaa mieli :-)


Ja nähtiinhän me itse Hello Kittykin.

Semmoista söpöilyä tällä kertaa. Kuvat voi klikata suuremmaksi ja tuolta samaisesta Picasan kansiosta löytyy muutama kuva, mitä en tänne laittanut.

Viikko on ollut kiireinen, ihan vapaaehtoista ja mukavaa puuhaa ollut, mutta kiireinen silti. Olen lounastellut ystävien kanssa, suunnitellut koululla Halloween-juhlia (perjantaina 31. lokakuuta illalla), ollut Passport re-checkissä, tehnyt ostoksia ym., mukavaa. Tänään olisi tiedossa kevyttä ulkoilua suomileidien kanssa, ensin ruokaa Maya-baarissa ja sen jälkeen Provenceen Dragonfly:n avajaiscoctail-tilaisuuteen (ja Kaisa sulkee silmänsä näiltä mun kielioppivirheiltä :-))

Huomenna piti olla Linkin Park Shanghaissa, mutta laulaja oli rikkonut selkänsä Las Vegasin keikalla ja Kiinan keikat on peruttu. Meillä on kuitenkin junaliput ja hotelli varattu ja hotellista ei enää rahoja saada takaisin, joten päätettiin lähteä Shanghaihin muuten vaan. Lisäksi keikkalipuista voi ilmeisesti saada rahat takaisin vain viemälle ne Shanghain lipputoimistoon, se on onneksi ihan hotellimme vieressä. Sen verran väsyttävä viikko on ollut ja tulee olemaan seuraavakin, että kotiinkin olisi ollut ihan kiva jäädä, mutta toisaalta eipä tuolla Shanghaissa ole tullut kesän jälkeen vielä kertaakaan käytyä. Ensi viikonloppuna kyllä taas, kun on formulat tiedossa, sinnekin lähdemme tällä kertaa ilman lapsia. Sitten ei olekaan onneksi tiedossa mitään isompia menoja pitkään aikaan viikonloppuisin.

Vielä on Japanin reissulta muutama kuva blogattavana, mutta se siirtynee ensi viikkoon. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Kiitos, on ollut mukava matkata täältä tuolista käsin teidän mukana Japaniin asti! Siellä sai varmaan valokuvata aika vapaasti, kun sikäläiset turistitkin katselevat maailmaa lähes pelkästään kameran läpi.

Kaisa kirjoitti...

Silmät on kiinni. :) Lohdutuksen sana kuitenkin: on sitä pahempaakin nähty.

Kivoja kuvia!

Tuuli kirjoitti...

Kivoja kuvia! Tutkailen noita junakarttakuviasi jo innolla... etukäteen tilaamani Japan Rail Pass saapui jo.

C kirjoitti...

Uusi koukkuun jäänyt lukija ilmoittautuu ja samalla kertoo palkinneensa blogisi ;) Lisää tietoa löytyy blogistani :)

Satu Kiinasta kirjoitti...

Perheenäiti, joo, eipä tuolla kukaan meidän kuvaamisia tainnut ihmetellä :-)

Kaisa, ettei punakynä nyt viuhu :-)

Tuuli, aika sokkeloisia noita metrolinjat on, mutta aika hyvin on englanniksi aina asemat merkattu ja junissakin se selkeästi sanotaan. Metroasemilla meni kyllä useampi tunti loman aikana, ne on myös todella sokkeloisia!

c, kiitos tunnustuksesta ja kiva, kun olet löytänyt blogini!