CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Viimeinen päivä Tokiossa

Yksi juttu Tokion reissulla oli vielä tekemättä ja se oli käynti jossain puistossa. Alunperin meidän piti lähteä puistoon eväiden kanssa, mutta koska lähdimme melkein suoraan aamupalalta, niin lähdimme ilman. Menimme aivan hotellin vieressä olevaan puistoon, joka näkyi myös huoneidemme ikkunoista.

Matkalle ehdittiin leikkiä mm. uudella Pokemon-pallolla.Kävimme ensin hieman kirpputorilla, mutta emme löytäneet mitään, mitä olisimme halunneet.Näimme usemmankin hämähäkin ja verkon Tokion reissulla ja usein ne olivat todella isoja.


Riemu oli suuri, kun päädyimme leikkipuistoon! Kiinassahan ei puistoja oikein ole, onneksi meillä on pihalla sentään leikkipaikkoja useampikin. Tämä puisto oli kuitenkin jotain erilaista, oli paljon kiipeilytelineitä, pääsi laskemaan mäkeä, keinumaan, oli jopa hiekkalaatikko!


Kun palasimme takaisin kadulle, huomasin maassa tällaisen kyltin, mielettömän hienoa!


Monena iltana kävi näin, toinen oli hereillä ravintolassa ja toinen nukkui. Ja vuorot kun vaihtui, niin aiemmin nukkuneelle piti hakea jotain evästä. Viimeinen ilta oli ainut ilta, kun turvauduimme hampurilaiseen. Tokio oli upea paikka! Tuon reissun jälkeen Shanghaikaan ei tunnu enää niin upealta, liikaa ihmisiä ja liikaa meteliä. Ihmisiä oli paljon Tokiossakin, mutta kaikki  olivat kohteliaita, ihmiset eivät huutaneet, olivat kohteliaita. Jos tämän reissun pohjalta pitäisi päättää, että muuttaisinko Tokioon, niin vastaus olisi ehdoton kyllä! Harmi vaan ettei tällaista ehdotusta taida tulla :-/

2 kommenttia:

sennie kirjoitti...

Upeita kuvia! Mahtavalta matkalta kyllä näytti..

Satu Kiinasta kirjoitti...

Se oli kyllä ihana reissu!