CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Metrotunneli romahtanut - meillä kaikki ok!

Muistan, kun keväällä kuulin Kolumbiassa olleen maanjäristys ja heti tuli pelko siellä olevien ystävien vuoksi. Samoin muistan ihmisten olleen hädissään meistä, kun Kiinassa oli iso maanjäristys, kaukana meistä. Tänään on Hangzhou ollut uutisissa Suomessakin metrotunnelin romahtamisen vuoksi, rakenteilla oleva tunneli oli Ylen uutisten mukaan romahtanut ja kuoppaan oli pudonnut mm. bussi! Koska noin läheltä liippaa, niin piti kirjoittaa ihan siksi, että kaikki tietävät meidän olevan kunnossa, ei oltu lähelläkään ja tiettävästi kukaan suomalainen ei ole tuolla ollut.

Jatkan sunnuntaipuuhia -->

9 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Hyvä ettette olleet siellä metrotunnelin lähelläkään.

Kiitokset muuten Kiina-blogistasi ja valokuvista - minä olen aina ollut utelias Kiinan suhteen, mutta en ole koskaan siellä.

Se taitaa olla niin laaja maa,että suomalaiselta menee etäisyyksien taju

Satu kirjoitti...

Itse asiassa tällä kertaa ei olla edes niin kovin kaukana, jos oikein ymmärsin, niin tuo on tältä puolelta jokea, meiltä varmaan korkeintaan n. 10 kilometrin päässä, mutta alueella, jossa ei koskaan liikuta, en tarkkaa sijaintia edes tiedä.

Maan suuruutta on vaikea hahmottaa itsekin, koska onhan tämä ihan hillitön! Kiva, että olet viihtynyt blogin parissa :-)

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä kun olette turvassa. Tunnustan kyllä itsekin miettineeni miten teille kävi kun ne maanjäristykset olivat. Onneksi olivat kaukana.
T: Marjaana

Inkivääri kirjoitti...

Kiva kuulla, jännä on tämä blogimaailma - niin tulitte mieleeni kun uutisen luin! Vaikka en ole ihan varma olenko ennen edes kommenttia jättänyt, mutta käyn lukemassa:)

Noora kirjoitti...

Jaahas, minäkin tänne blogiasi tulin heti katsomaan kun äsken iltalehden sivut avasin ja romahduksesta luin. Hyvä kun ootte kunnossa! :)

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Olen lukenut mielenkiinolla kirjoituksiasi. Kerran olen ollut kiinassa ja jäi kytemään toive, että pääsisi vielä uudestaan. Jäi monta mielenkiintoista paikkaa katsomatta.

Sinikka kirjoitti...

Moikka Satu!
Kiva kuulla, että olette kunnossa, eikä teiltä sortunut koulua tms. läheltä. Minä olen nyt sitten torstaina tulossa sinne Kiinaan, mutta vaan Pekingiin, ollaan siellä sit maanantaihin asti. Päästään jopa yhden suomalaisen siellä asuvan synttäreille, ihan kiva päästä juhlimaan paikallisten suomalaisten kanssa.
Hyvää pikkujoulun aikaa sinne teille!

Satu kirjoitti...

Marjaana, joo, se oli niin iso juttu sillon etten ihmettele! Ja kyllähän Sami sen töissä tunsi, kipitti kymmeniä kerroksia rappusia alas, kun talo heilui. Että vaikka oli niin kaukana, niin tuntui täälläkin!

Inkivääri, kiitos, kun jätit kommentin, kiva aina kuulla, että kuka lukee :-) Tulenkin kurkkaamaan sun blogia ihan kohta!

Noora, kiitos!

karjalan kurtturuusu, täällä on niin paljon hienoja paikkoja! Harmi ettei itse jaksa oikein enää raahautua lasten kanssa oikein minnekään, viikonloput menee viikosta toipuen ja lomat melkein muualla.

Sinikka, oikein mukavaa reissua teille!

Vilijonkka kirjoitti...

Suurkaupungit on täynnä paljon tapahtumia, jotka suurenevat kummasti lähdettyään uutisena maailmalle. Muistan kuinka Pariisin mellakat olivat tosi iso uutinen kolme vuotta sitten. Mittään ei nähty tai kuultu paikan päällä, vaikka uutisten mukaan osa tapahtui vain kilometri meiltä.