CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 14. marraskuuta 2008

Sumuinen perjantai

Kun aamulla vilkaisin ensimmäisen kerran ikkunasta ulos tuli jollain tavalla häikäistynyt olo. Piti hieraista silmiä ja katsoa uudestaan. Ei näy mitään! Mieletön sumu oli vallannut ympäristön!Kun vein Säteen kouluun tai tuohon tien toiselle puolelle, haluaa mennä loppumatkan yksin, niin otin joitain kuvia. Otin yhden kuvan keskellä tietä, katsoin ensin molempiin suuntiin, että ei näy autoja, sitten nopea näpsäisy, yhtäkkiä kuulen autojen tööttäyksiä ja katsoessani toiseen suuntaan on päälle tulossa yksi rekka ja henkilöauto, no, onneksi vauhti ei ollut heillä kova ja ehdin alta pois. Kovasti tuli mieleen taas vuoden takainen Shanghain reissu, kun tässä sumussa jäätiin keskelle moottoritien ketjukolarisumaa...

Mutta tässä pari kuvaa koulumatkalta:Kohta lähden kohti Rosea, mistä jatkamme matkaa vielä hieman eteenpäin Säteen luokkakaverin äidin koruesittelyyn. Hänen ensimmäinen korukokoelmansa on valmistunut ja pitää siten ensimmäisen näyttelynsä.Tuolta menemme vielä Roseen lounaalle, jossa suunnittelemme pikkujouluja.

Viikonlopulle ei ole onneksi mitään ihmeellisempää suunnitteilla, kotona on paljon kaikenlaista puuhaa, pitäisi vihdoin saada jotain tauluntapaisia seinille ja muutenkin laittaa kaikki lopullisesti kuntoon. Parin viikon kuluttua olisi tarkoitus viettää tyttöjen syntymäpäivinä, myös Varpun ja Vuokon, kun ne jäi kesällä viettämättä täysin.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Käykää muuten kurkkaamassa uutta valokuvablogiani Satu's photos, tuonne laitan teeman mukaisesti joka päivä yhden kuva. Sieltä löytyy linkit myös muiden samassa veneessä olevien blogeihin, joihin osaan ei ikävä kyllä pääse ilman kutsua ja osa ei noudata tällä hetkellä noita teemoja, hienoja kuvia kuitenkin löytyy paljon!

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Syksyllä (ja talvella?!) tuo sumu on kyllä aivan käsittämätöntä! Ei uskalla jättää lentkentälle menoakaan samaan aamuun... Ja onneksi finski lähtee aina sen verran myöhään, että sumu ennättää vähän hävlentyä :-)

Suzhouren kirjoitti...

Just ajattelin saamaa kuin Nina. Siellä on taas se aika vuodesta, että ei kannata jättää lentokentälle menoa samaan aamuun...

Vauhdithan siellä ei hiljene vaikka sumu kuinka sakea olisi, joten eipä tekisi mieli moottoriteille.

jaanuska kirjoitti...

Kiitoksia hirmukivasta aamupäivästä! Vaikka riisit paloikin. Mutta kuten me huomattiin, sehän oli itseasiassa Paavon vika..;)

M'man kirjoitti...

Vaikka talla puolella ruutua olenkin, pitimelkein hieraista minunkin silmiani naita sumukuvia katsellessa. Uskomattoman paksua sumua!!!