CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 17. maaliskuuta 2009

Katkarapuja ja keväisiä maisemia

Lauantaina käytiin Varpun ja Vuokon kanssa Supersteakissä syömässä, mentiin hiljaiseen aikaan ja sekä palvelu että ruoka oli heikohkoa, ei ehkä tarvitse mennä tuonne enää uudestaan. Varpu ja Vuokko bongasi heti pöydällä olevista papereista ravut ja toki niitä sitten tilattiin!

Sunnuntaina Säde oli taas pianotunnilla, Miss Li tuntuu pitävän kovasti länkkärioppilaastaan, vaikka oppilas itse haukottelee ja venyttelee kovasti tunnin aikana :-)Meillä on tapana käydä piantunnin aikana lähimaastossa kävelyllä, viime sunnuntaina kävelimme joen rantaan ja toista kautta takaisin musiikkikoululle, tässä matkalla näpsästyjä kuvia.

Pianotunnin jälkeen lähdimme ostamaan Säteelle uusia silmälaseja ja kävelimme rannan kautta Banana Leafiin syömään, tässä ihmiset ihmettelevät puussa kiipeileviä oravia. Enpä ole koskaan Suomessa nähnyt, että aikuiset ihmiset jäisivät näin katsomaan ja kuvia ottamaan ja ihan ekaa kertaa en täällä oravia nähnyt, mutta ehkä he näkivät?Järvi kimmelsi kauniisti, aivan olisi timanteista tehty.En ole tainnut vielä täällä kertoa, että lähdemme Samin kanssa ensi viikolla kahdeksi yöksi Hong Kongiin kahdestaan, Coldplay esiintyy Asia World Arenalla keskiviikkona ja sinne menemme mekin!

6 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Varsinkin tuo Säteen kuva "oravaihmisten" kanssa. Kerrassaan suloinen maailmankansalainen!

Yaelian kirjoitti...

Todellakin mukavia kuvia! Nuo katkaraputikut näyttävät herkullisilta!
Jännää,miten nuo ihmiset katsovat niitä oravia, onko niitä paljonkin siellä? Täällä ei ole oravia lainkaan:-(

Vau,Coldplayn konsertti,nauttikaa!

Eeva kirjoitti...

Ihanan kesäistä teilläkin siellä!!!

Hanna Riihimäeltä kirjoitti...

Nautinnollista Honkkarin matkaa!! Kivoja kuvia olit taas laittanut!

Susa kirjoitti...

Hyvaa matkaa, pitakaa hauskaa! :)
Mua naurattaa toi oravien ihmettely :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen käynyt blogissani kylässä monta kertaa (ja siitä sain idea pitää omaani!) ja nyt haastaisin sinut mukaan pieneen blogikyselyyn. Käypäs kurkkaamassa miten kotirouva pärjäilee Brysselissä ja tartu haasteeseen!
t.Viljonkka