CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 19. maaliskuuta 2009

Päiväkävelyllä kotikulmilla

Eilen keskiviikkona kävelin täällä Binjiangissa reilun 3 tuntia. Otin jonkin verran kuvia taas, mutta enemmän meni kyllä urheiluksi tällä kertaa, etenkin paluumatkalla sykemittari näytti suht korkeaa lukemaa, olin niin ankeata jotenkin, että oli ilmeisesti kiire kotiin :-)

Olen jokaista kuvaa muokannut sen verran, että värejä on lisätty. Ihan oikeasti kaikki taitaa näyttää harmaammalta...

Oli jotain aidosti kaunistakin!Näin voi turvata omaisuutensa, tällaisia aitoja näkee aika paljon.Tämä tehdas oli ainakin osittain edelleen käytössä, vaikka muuta voisi luulla.Roskista pääsee näinkin eroon.Joen vartta melkein pari tuntia käveltyäni pääsin takaisin tielle ja ilmeisesti Py uanin "kaupunkiin", oli erittäin likaista ja pahanhajuista ja sitä vaan miettii, että miten joku voi tuolla asua! Siellä hoidettiin vauvat kaiken pölyn seassa tien vieressä olevissa pienissä kaupoissa, kasvimaa oli noin metrin päässä autotiestä jne., aikamoista.Löysin myös kierrätyspisteen tai tuonne tuotiin roska-autolla jätteet, ilmeisesti joku käy ne läpi, osa menee uusiokäyttöön ja iso osa varmasti poltetaan.Seuraavissa kuvissa ollaan jo ihan kotikulmilla talojemme takana olevilla kujilla.Tämä ei ole vielä eläkkeelle päässyt, ovat kovassa käytössä edelleen!

Tämän näin tänään, asiat voi sanoa monella tavalla :-)Tänään oli hikikuumahelle, kosteus on tullut taas iloksemme, mittari näytti +25 astetta, tarkenee! Melkein teki mieli vähän valittaa, mutta juuri muutama viikko sitten viluissani ajattelin etten kyllä valita, kun lämmintä tulee ja eihän tämä ole edes lämmintä ja miettii, mitä on vaikka heinä-elokuussa!

Mukavaa torstaita kaikille, huomenna on P E R J A N T A I ! ! !

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hieman harmaata teilläpäin tosiaankin, mutta mielenkiintoisia kuvia! Hyvää torstaita teillekin!

Nina kirjoitti...

Nuo käännökset ovat aina mielenkiintoisia ;-)

Niko on muuten sairaana kotona. Kuumetta. Eilen valitteli massua, tänään vain kuumetta.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska tuo kuva kyltistä.
Olin viime vuonna käymässä Hangzhoussa ja näin Westlaken rannalla kyltin jossa luki: Don´t disturb the growing grass.

Anonyymi kirjoitti...

Heissan! Tulin vain kuikistamaan mitä teille kuuluu ja unohduin lukemaan blogiasi pitkään. Joko te tuutte kohta pois sieltä? Terkuin,miisu