CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 29. joulukuuta 2008

Joulu tuli ja meni

Poistin äsken joululaulut iTouchistani, sillä ei niitä enää voi kuunnella! Kotona on vielä kaikki koristeet paikoillaan, mutta kyllä se joulun fiilis on jo kadonnut, johtuisiko siitä, että eka joulun jälkeinen Carren reissu on tehty...

Joulu oli ihana ja mukava! Tässä hieman kuvia meidän joulusta (kuvia klikkaamalla pääset mun valokuva-albumiin, missä kuvat isompina):Joulupöydässä oli mm. kinkkua, porkkanalaatikkoa, hyvin onnistunutta graavilohta, sillejä, rosollia jne., tytöt tykkäsivät kaikki kinkusta ja etenkin Vuokko ihastui graaviloheen, hyviä kalansyöjiä on kyllä kaikki tytöt!Melko pian ruoan ja tiskaamisen jälkeen meille tuli joupukki, Sami oli harmillisesti viemässä samalla roskia :-) No ei, tytöt tilasivat meille isin joulupukiksi! Jonkinlaista pukinuskoa on vielä kaikilla tytöillä, mutta itse ehdottivat, että isi voisi leikkiä jouluna joulupukkia.Vaikka tuttu pukki olikin, Säde oli ainut, joka suostui syliin.

Tässä on jo lahjatkin jaettu, niitä ihmetellään ja katsotaan jouluista elokuvaa televisiosta.Tässä uusi hieno nukkekoti.

Soitimme äidille ja Sami isälleen, tekniikka on ihmeellistä!Säde oli selkeästi ollut meidän kiltein, sillä sai tuplasti enemmän lahjoja kun Varpu ja Vuokko. Säde sai kummeiltaan postissa paketteja, lisäksi olimme ostaneet hänelle itse aika monta kirjalahjaa ja tänä vuonna taas lelujakin, Säde toivoi Lil Pet Shop -juttuja ja niitä ostettiin, onpahan tuossa leikkijöitä, jos nopeasti kyllästyy, kiva kuitenkin, jos vielä jaksaa leikkiä! Sädehän ei ole juuri millään leikkinyt enää pariin vuoteen, joskus vähän Pokemon-hahmoilla tai Varpun ja Vuokon leluilla, mutta aika harvoin. 

Varpu ja Vuokko saivat tuon ison nukkekodin, lisäksi Bratz kids nuket, pienet Prinsessaponit nukekkeineen, kirjat, Muumipuuhakirjat, koko joulun päällä olleet mekot, prinsessakengät, reput, villasukat jne., ihan riittävästi tuntui lahjoja tulevan.

Mä ostin Samille Baileys-pullon, mitä onkin ahkerasti lorautellut kahvin joukkoon sekä muutaman kirjan, sai myös jo ennen joulua kaksi kauluspaitaa.

Mä olin ollut superkiltti! Sain herkullisia lahjoja kuten vihreitä kuulia, Missä X-karkkeja, salmiakkia, sitten toivomani ulkoisen kovalevyn läppäriin, kameraa varten olkalaukun sekä siihen uuden objektiivin (Sony DT 18-70mm, F 3.5-5.6). Lisäksi Sami tilasi Shanghai Daily lehden 6 kuukaudeksi, ekat lehdet piti tulla jo viime viikolla, mutta joku vissiin lukee niitä postitoimistossa vielä, ei ole yhtään lehteä postilaatikkoon ilmestynyt.

No, kohta se vaihtuu taas vuosi, en tajua mihin tämä meni?! Alkaa taas se aika vuodesta, kun aletaan miettimään, että mitä heinäkuun jälkeen? 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää tulevaa uutta vuotta teille sinne (onko vuodenvaihde siellä samaan aikaan?)

Ihana nukketalo tytöillä!!

Peppar kirjoitti...

Mistä tuo aivan ihana nukkekoti on ostettu??

Satu kirjoitti...

Peppar, ostin tuon Hangzhoun Toys 'r' us -liikkeestä, en koko kaupungista vaihoehtoja löytänyt. Tuo on kiva, kun on kaikki huonekalutkin mukana.