CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 2. joulukuuta 2008

Prinsessajuhlat juhlittu

Lauantaina meillä oli kovasti vilinää. Alunperin piti tulla n. 20 lasta ja 20 aikuista, muutama jäi tulematta, mutta vilinää oli silti! Tuntuu, että ekan tunnin keitin kahvia, toinen meni onginnan kanssa ja kun kolmannen tunnin aluksi istahdin kahvin ääreen, niin kaikki alkoivat lähteä :-) No, semmoinen se kai on emännän osa :-) Suomalaisten vieraiden lisäksi meillä oli mm. kiinalaisia, hollantilainen, itävaltalaisia ja indonesialaisia vieraita, ihan mukavaa :-)

Tässä muutama kuva juhlista, ensin Vuokko lahjaa avaamassa ja seuraavaksi Varpu jo lahjalla leikkimässä:





Tässä pöytä ennen tarjoilua ja juhlijoita. Pöytä liina on vaaleanpunaista tylliä, maksoin 5 metristä 4 euroa, halvemmallakin olisin varmasti saanut! Pöydällä oleva kukkaköynnös taisi maksaa 2 euroa, se on 3m pitkä, tuoleissa olevat ruusukkeet olivat 1.3 euroa/10 kpl eli halvalla tuli nätti juhlapöytä!



Ja tässä ollaan jo pöydässä, ihanaa, kun on iso pöytä, mihin mahtuu paljon porukkaa istumaan!



Ayin hankkima kakku:



Prinsessat ja Prinssit lopuksi elokuvaa katsomassa, tuli muuten ihana rauha maahan...



Olin kutsussa esittänyt toiveen, että pieniä ja edullisia lahjoja, mielellään kimppalahjoja ja hienosti meni perille tai edullisuudesta en niin tiedä, mutta tavaramäärä ei isommin kasvanut, kiitos siitä kaikille vieraille! Itse en tiedä yhtään, keneltä mitäkin tuli ja pahoin pelkään etten ole vielä edes kaikkia lahjoja nähnytkään! Eilenkin Sami illalla sanoi astiakaapin oven aukaistuaan, että kivat nää mukit... Mitkä mukit?!?!? Kaapissa oli kaksi Mauri Kunnaksen koira-aiheista mukia :-D Kirjoja tuli paljon, Säteelle vähän paksumpia, kaikille yhteisinä Mauri Kunnaksen kirjoja, mitä meillä ei vielä ollutkaan! Tuli Varpulle ja Vuokolle kaksi ihanaa pipoa, olikohan joku tehnyt ne itse?! Tuli palapeliä, puuhakirjoja, Säde taisi saada kolme erilaista helmisettiä jne., hirmuisesti kaikkea tosi kivaa, kiitos!

Sunnuntaina oltiin Rosessa ruotsalaisen pariskunnan järjestämissä Glögi-juhlissa. Ovat järjestäneet juhlan joka vuosi ensimmäisenä adventtina. Glögin lisäksi oli sahrami-pullia, pipareita, ruoaksi lihapullia, monenlaista kalaa, graavilohta, erilaisia sillejä, juustoja ym. herkkua. Tunnelma oli jouluinen ja kansainvälinen!

Mutta juhlia riittää edelleen, kohta lähden taas glögiä juomaan ja mukavasta seurasta nauttimaan ja lauantaina on tiedossa isot pikkujoulut Rosessa, löimme taannoin viisaat (?) päämme yhteen ja päätimme pitää pikkujoulut, emäntä juhliin löytyi helposti ja tarjoamiset hoidamme nyyttäriperiaatteella, joulupukkikin saapuu! Pitääkin muistaa käydä ostamassa pukin kassiin muutama pieni paketti!

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

15 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Myöhässä:
Oikein hyvää syntymäpäivää kaikille ihanille prinsessatytöille!
Käyn lähes päivittäin lukemassa juttujasi, mutten muista olenko jo kommentoinut? Ihan pikkuisen (positiivisesti) kadehdin kaunista juhlapöytää ja sen hintaa.. :)

Nina kirjoitti...

Kiitos kivoista juhlista! Munkit oli kyllä NAMI ;-)
Uusi kotinne on todella kiva, kotoisa. Ihanat ikkunalaudat tyynyineen!

Mrsme kirjoitti...

Eija, kiitos onnitteluista! Pienillähän oli oikeasti jo heinäkuussa, mutta juhlat jäi viettämättä silloin. Juhlapöydän hinta oli kyllä halpa ja halvempikin olisi varmaan ollut, jos olisi jaksanut tingata :-) Ja mikä kivointa, kaikki on vielä siinä kunnossa, että voi käyttää toistekin!

Nina, kiitos käynnistä! Tervetuloa toistekin, jos etukäteen tiedän, niin käyn ostamassa donitsit valmiiksi :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset juhlista! Minä voin tunnustautua tehneeni ne pipot ;-) Tein sitten kerralla sarjatyönä useammalle pikkuprinsessalle, koko vain on hieman "hatusta vedetty", eli jos on liian iso/pieni, niin voin kyllä muokata paremmaksi! Lanka on sitten konepesun kestävää, 100% merinovillaa, eli ei pitäisi kutittaa eikä niin hiostaakaan. Toivottavasti ei pienten kruunupäitten korvat talvella palele noissa!

Meidän prinsessa ei sitten päässyt korttelinkaan matkaa teiltä lähdettäessä, kun oli jo aivan sikiunessa ;-)

Mrsme kirjoitti...

Kati, no niin mä vähän arvelinkin, kun tiesin sun neulovan ja nuo näytti siltä, että kuin joku olisi juuri meidän tytöille ne tehnyt! Hyvänoloiset olivat päässä, tulevat varmasti tarpeeseen, kun viilenee!

Ootko muuten täältä jo löytänyt lankoja?

Anonyymi kirjoitti...

Upea yhteisö teillä siellä!! Meillä on sitten muutaman suomalaisen perheen yhteisö jossain tulevaisuudessa tuolla, että saa suomea lätistä.

Upealta näytti juhlatouhut! :)

Terv Eeva (siperiassa.vuodatus.net)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia vaan juhlista! Aina mukava turista ja porista.
Ja kiva oli kun sai prinsessapuvullekin käyttöä...;)

Montako donitsia se Sami sitten loppupeleissä joutui syömään?;)

Sennie kirjoitti...

Myöhäiset synttärionnittelut!!!
Heh, kuulostaa tutun hektiseltä juhlimiselta :) Täällä kun pitää lähettää yksityiskohtaiset kiitoskortit joka lahjasta yritän laittaa aina jonkun aikuisen (tai useampia!) seuraamaan mitä paketeista löytyy ja keneltä ne oli ja kirjoittamaan ne ylös :-D
Täällä suunnitellaan kymppejä nyt... Kivaa, mutta ugh.

mizyéna kirjoitti...

Vastavierailulla! Kiva kun olit lisännyt kuvablogini lukulistaasi :))

Onnittelut tytöille ja ihanan näköinen kakku!

Anonyymi kirjoitti...

Upean näköiset Prinsessa-juhlat teillä on ollut, ja hirmuisesti vilinää ja vilskettä! Eli hauskaa on ollut varmasti kaikilla!

Miltsu kirjoitti...

Hei! Ajattelin tulla kurkkaamaan tänne sinun "uuteen" blogiin kun olen ihan urakalla lukenut sitä vanhaa vuodatuksen blogia mutta vasta 2007 kesään olen päässyt :) Tosi kiva kun olet näin kauan jaksanut kirjoitella sieltä Kiinasta meidän tuntemattomienkin iloksi!
-Mila

Anonyymi kirjoitti...

Pari lankakauppaa olen löytänyt, toisessa tuontilankoja (mm Marks&Kattens) suunnilleen samaan hintaan kuin Suomessakin nuo langat, toisessa eivät minulle myyneet tiskin takaa. Sen siitä saa, kun ei kieltä osaa (vielä) ja myyjillä ei riitä kiinnostusta kaupantekoon elekielellä? Eli lankakauppaa etsiessä neulon mukaantulleita lankoja vimmattua vauhtia vähemmäksi...

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
david santos kirjoitti...

Pretty posting!
The Children are the future of World.
Congratulations!!!