CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 10. marraskuuta 2008

Joulua odotellessa

Minä täällä odotan jo malttamattomasti joulua! Lauantaina shoppailimme parin rouvan kanssa Shanghaissa koko päivän, lähdimme Hangzhousta aamulla 8 aikaan ja Ikeasta kotimatkalla illalla 8 aikaan... Kävimme ensin HongMei lu:n kopiomarkkinoilla, tuolla myydään paljon silkkipäällyisteisiä valokuva-albumeita, muistikirjoja ym., niitä tuli ostettua yksi kassillinen. Löysimme myös jotain joulukoristeita ja muita jouluisia juttuja, mitä aion antaa pieniksi lahjoiksi.



Tuolta menimme vieressä olevalle ravintolakadulle ja nautimme lounaan Blue Frogissa. Seuraavaksi melko lähellä oleville kukkamarkkinoille, missä on useampi joulukauppa ja sieltä lähti mulle mukaan aika lailla kaikenlaista, otan kuvia, kunhan ne vähitellen pääsevät esille, lähinnä siis koristeita. Sitten Ikeaan, mistä ostin myös muutamat jouluvalot, lisäksi mm. Varpun ja Vuokon huoneeseen maton ja uuden kattolampun rikki menneen tilalle. Saimme vielä Ikean ruokakaupasta glögiä, piparkakkutalo-paketin, Aladdin-suklaarasioita, salmiakki ynnä muuta namia. Noita rasioita pitää varmaan käydä vielä lähempänä joulua ostamassa lisää, jos vaan on.



Eilen oli isänpäivä, jota emme sen kummemmin juhlineet, lahjaksi Sami sai suklaata Ikean tuliaisina :-) Touhusimme aamulla hetken kotona, lähdimme ostamaan tytöille kenkiä, lounastimme mäkkärissä, haimme hamsterille puruja ja ruokaa ja lopuksi jonotimme hetken donitseja, uusi donitsikahvila tuntuu olevan todella suosittu, jonoa oli pitkälle ulos asti! Hieno homma!



Tänään olen askarrellut hieman, tehnyt pientä ristipistotyötä eräälle irkkikamulle joululahjaksi, lisäksi tein pienen kirjan, noita kutsutaan virallisesti nimellä Maze book. Onnistui hienosti ja aion tehdä noita lahjaksi sopivammasta paperista.



Kuvat on vikaa lukuunottamatta Varpun ja Vuokon syksyn koulumuotia :-) Viimeinen otettu pari viikkoa sitten sunnuntaina ulkoillessamme.

1 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Ja minäkin odotan jo joulua.. Yhdestä kaapista löytyy lahjoja piilotettuina :)